:@

hade skrivit västa långa saken! men det hända ngt cp med den! orkar fan inte skriva om den!
ååå nu vart jag sur! skitt okså

Nathalie Karlsson

image5

älskar dig <3

.

såg precis att nathalie, frida, hugo, lova & medea gick ut! frågade om jag fick följa med men det fick jag inter:(
nu sitter jag här och gör inget!
Ska typ städa mitt rum! tråkigt men ändå! sen får jag väll roa mig själv med att göra ngt!
det finns inget på tv heller! så vad ska man göra då liksokm!
neh ska gå nu hejdå! <3

fredag...

Nathalie o jag somnade inte fören 1 sen vaknade vi igen halv 5- vi somnade om efter det! vi kunde typ inte somna för ksson hade skrämt ihjäl oss innan vi kom hem! När jag & nathalie gick för att möta frida så gick han i förväg och gömde sig bakom ett stacket och hoppade fram! nu har hon gått hem för hon var tvungen att hjälpa frida med barnen! har varit där hela veckan! får se om dom orkar med mig idag igen! annars om ´jag inte får vara där får jag väll inte på ngt annat! Farmor kom i onsdags. bättre det än atyt vara ensam hemma. just nu städar hon!'
 

men ska gå nu åpuss


BRÅK!

förut var jag expert på att börja bråka!
men nu har jag inte bråkat på ett halvår!
det känns skönt'. slippa allt skitsnack och bara ssköta sitt eget.
ibland frågar jag mig själv varför finns det bråk
men jag vet ändå vad svaret är! vad skulle annars ett liv vara utan bråk!
det skulle vara meningslöst!


visst nu kommer vissa tycka & tänka vilket sär barn!
men ni ska veta jag bryr mig inte ett skit om vad ni tycker & tänker nu!


försöker

skola idag då! dan innan sportlov! skit tråkigt! var ensam hela dagen efter som my &  mimmi som är dissare gick hela tiden ifrån mig så jag var ensam hela dagen : (. vart lite sur faktist... sen har jag pratat med fanny i biblioteket! ett litet missförstånd.

när vi hade slutat ville jag vara med nathalie men hon kunde inte hon hade gäster: ( men efter mat gick jag över till henne och dem höll åp att sjunga singstar! sen gick vi hem hit & satte hos vid datorn! ( L ) nu sitter jag & natta här och gör inget piss! ska typ inte göra någonting imorgon..skulle typ klippa mig men jag vet inte....

nu ska jag forsätta med & reta natta :P hejdå puss för dem som vill <3<3


fortsätter att försöka

När mamma kom hem vid 5 åkte vi till kansliet för att mamma skulle hämta overollerna som hon skulle
lämna till ngn imorgon. vette fan vem det e.
När vi kom hem så hade vi köpt hamburgare! jag köpte en vanlig hamburgare ni vet en sån där liten en, mamma sa klaarar du dig på det där verkligen? det verkar så lite! det var faktist ganska lite men jag klarade mig.
Hade inte så tråkigt iallfaall idag.. kollade på en film en förtrollad romans.
satte mig vid datorn. inte så många inne men det gick bra!
underhöll mig  ganska bra idag x)
imorgon ska jag till ksloan, e´fter skolan ska ja plugga till ett prov på torsdag svenska :I kommer nog inte gå så bra men man kan alltid hoppas. :/


ska gå nu hejdå! <3

jag försöker

då är man hemma från skolan idag igen! dom slutar snart tror jag eler dem borde ha gjort det i allfall
mamma kommer säga att jag inte får gå på träningen men jag vill det..ja kan väl ta det lite lugnt. får se vad hon säger ; ) meen jag är ganska snorig och hasr mycke slem i halsen:/ ganska jobbigt och man ska ju inte anstränga sig! men jag vill så gärna gå på träningen.
ska snart ringa Nathalie & höra hur det var på konsthallen. hejdå!

att jag inte kan skriva!

asså det är något rejält fel på mig att jag inte kan skriva ofta! istället är jah inne på ngr löjliga sidor som playahead.
aja skit samma! idag har jag varit hemma från skolan är lite sjuk...det har varit piss tråkigt ingenting på tv & ingen som har varit inne på  msn men alla är ju i skolan : ( jag har ingen feber iallafall...men det är ändå halv studiedag imorgon. skulle vilja gå¨på träningen men det beror på vad mamma säger. det är bara att hoppas. Nu sitter jg här och kollar på gillmore girls. är lite tråkigt! men mamma är väll hemme om en timme! ska iallafall gå nu! ska värkligen försöka skriva oftare!

trött:O

Idag var det då skola och sen var jag tvungen att stanna kvar för jag skulle göra ett prov som jag hade missat. det var ett svenska prov, var faktist ganska lätt än vad jag hade hoppats...var bara sista frågan som jag inte kunde:/ men tror att jag kommer få rätt på dem andra.


när jag kom hem låg min sjuka mamma i soffan och typ halv sov. satte mig vid datorn lite och sen åt jag lite soppa...vi kollade på film och sen var det då dags för mig att be ge mig ner för grusbacken för jag skulle bli hämtad av alexandra som skulle skjusa mig till träningen mellan 18-20. när jag kom hem åt jag en semla:D men jag åt inte hela jag orkade inte. gick och tog en dusch och nu sitter jag här och tror att jag ska hoppa i sängen snart och göra lite läxor:/

det är faktist lite svårt att skricva ofta för kag har så mycket att göra på dagarna och på kvälen glömmer jag bort:/ men jag ska försöka iallfall...hejdå!<3 puss p ådem som vill;)


1 februari!

nu var det länge sedan jag skrev! Min familj utom niclas som inte fick följa med till Las palmas i en vecka hade det skönt! Badade ganska mycket men vart inte så himla brun! men lite färg fick man ju. kom hem på onsdagen men jag gick inte i skolan på torsdagen, jag väntade tills idag för att gå till skolan! det var faktist bättre än vad jag hade tänkt mig, gick hem och sofie var hemma men hon hade ont i magen! :(  vi skjusade sofie och nille till gullmarsplan och sen när vi kom hem så åt vi taacos  nu8 sittter jag här framför datorn och tv:n och kollar på let´s dance. har lite tråkigt faktist men jag chattar med gullungen nathalie karlsson och challe! fast han är tråkig.eller inte tråkig då men vi pratar ju om samma sak hela tiden! sitter också och väntar på att få svar på om dom ska komma hem igen! men det spelar egentligen ingen roll.
Och snart är det UT ute i lidingö! och jag har inte tränat någonting typ för jag har varit utomlands! o´ch min tränare sa precis till mig att jag måste komma med på fler tävlingsvarv och att jag måste spänna mig. hittils är jag bara med i dansen! men kommer säker komma medf på ngt mer! vi har träning på söndag tisdag och en xtra träning på torsdag sen är det tävling tror jah. Nu kommer jag verkligen intepå ngt att skriva! Om jag kommer ihåg ska jag fösöka skriva lite imorgon okså!
Puss på dem som vill <3<3

RSS 2.0