Fredagh

imorse sov jag faktist för mycket..jag skulle egentligen kliva upp vid 9:00 för att sen klockan halv 11 åka med pappa till mammas jobb.. men det gick ändå. när vi kom hit så skullle vi typ äta direkt. åt ngt kött med potatis det var inte så gott då men det dög.  Just nu sitter mamma i möte. Gunnel mammas jobbar kompis är på se,ester så jag sitter vid hennes dator. :D
harf inge mer att skriva,

västerås.

vi kom till västerås vid två tiden. Vi åt ma och sen sjön vi lite sing star och spelade guitar hero III.
Vi åt potatis gratäng och lamm:D mumms. få se vad vi hittar på senare på kvällen. ska väll spela chille ( ett kortspel) h´just nu sitter jag med adam och snackar massa skit.. : D lille sötnosen sa så här : tja mår du bra? jag bajsar! höll på att piss på mig.

just nu är Andreas förtjust i Caracola med Smilling Love.
men ska spöa mamma på guitar hero nu....

långfredag.

Långfredagen.

vaknade klockan 7:00 kunde inte somna om :/
gick upp och kollade på tv, var typ inget på tv men jag kolla på tom & jerry gör stan osöker :P
snart ska vi väll dra oss till Västerås, har inget att skrifva om.

men ska packa nessäseren (eller hur det nu stavas) nu:P


Måndag!

Måndag då.
gjorde inget skärsklit. förutom på rasten då jag vart på dåligt humör!
vart sur på slutet på ellen och Erika.
ska snart kolla på anna phil, sen ska jag väll gå och lägga mig. är trött idag.
Har träning imorgon.
måste gå nu.. : (

Fredag

Äntligen så var det fredag. skönt, bara att vi slutar halv 3 och alla andra halv 2 & 2.
Tog det lugnt idag, gick hem kollade på tv sen efter en halvtimme ringde min käre bror och sa att jag skulle vara vid alléplan 15:55. min klocka på mobilen är 5 minuter tidig så jag gick kvart i enligt den. och då gick jag ju egentligen tjugi . när vi kom hem så satte vi och och kopplade in playstationet i tv. men det tog typ 20 minuter för det vart inte som vi ville, sen spelade vi Guitar Hero I I I. nu har mamma och niclas åkt och övningskört vid masten. dom är väll hemmma snart. sen ska vi äta revbenfjäll och potatis grateng typ.
just nu sitter jag och kollar på SCRUBS ska nog fortsätta med det i lugn och ro.

onsdag

skola idag då,

dagens schema såg ut så här:

8:30 - 9:00  mentorstid

9:00 - 10:05  No

10:20 - 11:20 So

11:20 - 12:10 LUNCH RAST

12:10 - 13:00  Stuga

13:10 - 14:10 Idrott

14:25 - 15:15 Engelska

15:20 - 15:25 Påskrift av Jenni


efter skolan var jag med Ellen. Innan jag skulle gå hem hade Pelle (kanin) försvunnit så vi gick ut och letade efter den. vi hittade den efter 10 min.


söndag

då var det söndag då. vaknade vid 9:00 igen. Håkan kom och hämtade pappa vid kvart i tio.
Sen åkte jag och mamma till träningen. vi dansade hela tiden idag. åkyte hem och kollade på tv. ska snart äta,
sen ska jag väll inte göra så mycket mer  iddag. skola imorgon, sen ska jag väll vara med nathalie elr ngt. mamma har bugg kurs `suck´  

men jag måste gå nu. skriver senare kanske.

Lördag

igår när jag & appa kom hem så satte jag mig och spelade på vårat nya gitar hero. spelade tills niclas kom hem sen så körde jag mot honom, vi satt typ i 3 timmar och körde sen han kom hem. mådde inte så bra på kvällen men det gick, gick och la mig efter let´s dance omröstningen. Vakande vid 9:00 idag, klev & kollade på tv, sen hoppade jag i duschen när jag var klar spelade niclas gitar hero. efter ett tag skulle han åka, sen spelade jag efter honom i 1 timme för att sen åka till tyresö C med pappa och uträtta ngr saker innan mamma kom hem från åland klockan 4 som vi skulle hämta. åkte in hämtade mamma och på vägen dit satt jag & pappa pch pratade om bilar, vileken bil han skulle välja till hösten. det vart mycket som man ville men sen kom mamma och sa att hon villo eha en
Audi A4. stannade vi VI för att köpa ngt till maten sen så åkte vi hem! när vi kom hem så satte jag mig och spleade gitar hero, mamma kom efgter en stund och spelade jag vann över henne : P orkaade inte spela mer så jag satte mig vid datorn. vi ska väll äta snart hoppas jag, är hungring. blir entrecote med potatis cocketer. sen blir det väll Melodifestivalen Andra chansen. kanske ska ringa nathalie har inte pratat med henne på ett tag.


aa det var min dag det här.

hemma från skolan

Är hemma från skolan. mamma tyckte det var bäst så, fast jag missar SO - provet . ska nog vara hemma imorgon okså, . Har gått ut 2 gånger för att kolla om posten har kommit men det hade den inte. ska snart äta lunch och sen ska jag göra lite läxor sen ska jag nog hoppa i duschen, sen så händer det inte så mycket mer 


har inte så mycket att skriva om,


tisdag

skola igen då. började typ bråka med Ellen & Erika så har gått själv hela dagen. fattar inte ens om vad vi bråkar om. har träning idag mellan klockan 18:00 - 20:000. ska nog ta det lugnt idag! hoppas det blir ngt roligt, får inte anstränga mig för mycket.
sen så har jag, nathalie, mimmi, my , ellen & erika fått en lapp i vårst skåp där det står att dom hatar oss, fett taskigt! men ellen & erika tror att det är jag : ' (  ska väll snart gå och äta är lite hungrig åt inte så mcyket i skolan idag det var ngn kycklingpytt som inte var god. sen ska jag plugga lite inför SO - provet imorgon. kommer inte gå ngt bra, men man kan alltid hoppas på det bästa.
Nu måste jag gå och äta.


första dagen efter sportlovet

imorse försov jag mig en kvat. men hann iallfall.
erika var brun som en pepparkaka, lyllo henne som var boreta två veckor!
och sofie som ska åka på fredag, lyllo henne!
efter skolan gick jag och nathalie till kringlan, det var sådär hade ju sprängande huvudvärk. när jag kom hem så la jag mig på soffan. Farmor lagade pannkakor till middag, åt inte så mycket.
Kollade på jepordy! & Anna Phil. pluggade lite SO imellan. ska snart gå och sova måste vila upp mig tills imorgon. 



morgon dagen schema serr du så här :

8:30 - 14:30 : Skola
18:00 - 20:00 : gymnastik träning
20:00 - 21:00: bygglov / inte roligt men ändå
21:00 ska gå och sova! går och lägger mig tidigt nu när jag börjar bli sjuk : D

RSS 2.0