nyårsafton:P

nu har det gått en vecka sen julafton det betyder?

nyårsafton...jag sitterr här och väntar fast jah inte har ngt att vänta på... :( kommer typ ha tråkigt idag :( om jag inte går till nathalie sen:Pdet kommer bara vuxna och iförsej en liten bebis som inte ens är född. hah..
Har ingee mer att skriva så jag vill önska alla ett riktigt


GOTT NYTT ÅR!


15 december

på andra föreställningen var inte linda med för hon skulle på sin juluppvisning och vi hölli henne så hon inte kunde gå! men hon gick till slut...det kom en tår men hon gickändå....när jag skulle göra en sak på matta så vart det fel och sen när jag skulle hoppa frivoilt trodde mamma att jag skulle göra  mej illa.....när stina min andra tränare skulle gå så fick hon inte det heller! jag ville liksom krama henne i evigheters evighet! när hon skulle gå aå tänkte jag att n hade jag inga tränare! och nu när jag sittter här med en tår i varje öga för varje träänare! nuär det bara att vänta till dem nästa tränare vi får och se om du är lika bra som stina och linda men det kommmer dem inte att vara för ingen i hela världen kan vara lika bra som stina och linda var !! när jag sitter här kommer jag och tänka på schyler som okså var min tränare en gå ng i tiden....hon hjälpte stina och linda! men innan linda kom så hade vi schyler! men hon skulle okså¨sluta för hon skulle börja praoa och hon håller okså på med ceerleading:P

hejsvejs nu ska jag gå!kramkram

14 december!

ja imorgon var det då uppvisning för gymnastiken och idag var jag däre från typ klockan 6 och fixade i ordning allt...det var bra 3 där som jag kände men det gick bra ändå! jag träffade stina som är min tränare i bara några timmar till:( det var jätte roligt att träffa henne innan hon slutade:) när jag såg henne gav jag henne en bamsekram(A):$ vi var typ hemma klockan halv 11.....nej nu tror jag att jag ska gå och lägga mej ska upp tidigt  imorrn vettni!

godnatt sovgott
pusspuss<3

Lucia!

idag var det då lucia och jag var med i luciatåget! vi uppträdde för 6-7 och sen 8-9. 6-7 var pinsammast för där var min klass so  typ hatar mej! men när vi hade uppträt för 8-9 så efter typ 5 lååtar så hörde vi ett duns och det var rebecca som hade svimmat:/ jag vart skit rädd! men hon som spelade piano visste inte vad som hände så on bara fortsatte men hon slutade sen, lärana hällde vatten på rebbeca och hon vaaknade direkt...hon och sjuksyster gick till matsalen för attt ta det lilla lugna men killarna i högstadiet började skratta men jag tror att det var för att  när hon vaknade så hade hon en min!! vi fortsarttte och nu var det trion som skulle sjunga andra versen på tänd ett ljus. det var nathalie towe och frida som sjöng den versen men dom var lite förskyllda men det gick bra ändå! dem var jätte duktiga! sen såg jag att min fusklapp var sönder så då sa jag f**** och då började emma som jag stod brevid skratta och sen jag, när amorina hörde att jag skratta så började hon okså skratta:P men vi skratta så att ingen hörde! jag störde mej på en sak och det var att tå tjejer i 7 kollade på mej hela tiden dem kunde typ inte kolla fram men dem kollade nog på mej för att jag sjöng så högt! men frida sa juh att man skulle sjunga högt:P i slutet så vart det fel så när vi sjöng natten går tunga fjärd så när vi hade sjung klart versena men men inte hade hunnit gått ut så var det några som började om på första och vissa på andra!

nej nu ska jag gå ha en trevlig lucia!

:'(

igår på tränigen när vi skulle sluta sa mina  tränare stina och linda att dem skulle sluta som våra tränare efter uppvisningnen...jag fick värsta klumpen i magen!dem är så duktiga och dem bästa tränarna ja har haft men jag har juh bara haft 4 tränare! på lördag är det sista dagen man får träffa dem.. och det känndes så bra att ha dem som tränare för man kan vad dem vill att man ska göra och saker, vi vet inte vilka tränare vi får dem säger att dem håller på med det!  alla frågade varför och det var typ för att dem gick sista året på gymnasiet och linda håller på med chearleding och stina ska åka till U.S.A och typ bli barnmorska!  men det kändes typ som om ingen reagerade för utom jag och michelle då. vi hade fått pepparkakor och saft men dom andra bara fortsatte att äta glatt medans jag och michelle åt lite smått och förskigt!


vrför

niclas och sofie skulle komma nu! men det vart bara niclas som kom för att sofie ville inte komma för något jag vet inte vad! så synd jag som ville träffa dem!men dem får väll komma en annan gång! eller vi till dem, jjag skulle vilja sova där men sofie måste bli bättre först:P:D  men mamma åkte till alleplan för att hämta niclas nu.så dem komer väll strax så vi kan äta jag är jätte hungring. nu ska vi äta hejdå

:)

idag ska jag på träning och sen kommer niclas och sofie hit och äter middag394124-1                                                                                                                                                                               dem  jag tror dem inte sova här men det vil jag så jag slipper vakna ensam imorgon för att pappa är borta och mamma görjar klockan sju så hon kliver upp 5 och jag är lite ensam hemma rädd:/ men jag får klara mej jag kliver upp och kollar på julkalendern(A) medans äter jag frukost och sen borstar jag tänderna och g¨år till nathalie och frida för vi går tillsammans:P


saknar han

jag saknar dej så jävla mycket! Ni ska bara veta hur mcyket jag sakanr min bror! han har varit bort i 4 månader utan att träffa mej! jag har längtat efter honom!i förrgår så sa mamma att jag skulle bädda för att niclas skulle komma hem då vart jag glad men idag när jag fick höra att han inte skulle komma hem så vart jag ledsen för jag fick bara träffa honom i 2 dagar. jag skikade sms till honom och undrade om han skulle komma hem och att jag hade lagt ut nycklar men han skå morgonen utan här ända borta i lidngö och sover!! när sofie och niclas skulle äta här en kväll så när vi skjusade dem till gullmarsplan så sa vi ni måste komma snart igen...men istället när dem kom hem ringde dem mig och frågade om jag ville sova över där en helg, jag tänkte det ska bli skit kul! men när jag skulle åka hem igen så ville jag inte det jag vill evara mer med min bror än i bara 2 dagar.sen dess har vi inte träffas sen nu! jag har gett förslag påå att dem ska komma hit elr jag till dem igen men det har varit problem med det!

JAG ÄLSKAR DEJ SÅ HIMLA MYCKET KAN INTE NI/DU KOMMA HIT EN VECKA? SAKNAR DEJ SÅ HIMLA MYCKET
394124-1

tycker ni det är coolt elr?

Ni tror det e coolt att röka och supa sig full när man bara e 12 år gammal! hur f** tänker ni säger jag för mej själv. ni förstör bara era liv! och hörde att ni i fredags skulle supa en tjej full jag tänkte då när du sa det där till jimmie vad e det för roligt med det? Du sa till mig att du skulle sluta röka men vad gör du jo jag träffar dej vid mitt hus och du luktar rök jag frågade om inte du hade slutat du sa jo men det här e mitt sista paket! sen när du gick tände du en ciggarett! det såg bara så löjligt ut att en 12 årig tjej gick där vid stigen och rökte!  och du m tror att man e fjortis bara för man har lite idumin på sina läppar och du har fan bara vart ihop med 19 åriga killar....och det är fler än bara jag som tycker det är löjligt om jag ska säga vad jag tycker så är båda två HOROR!!!!!!


DÅ FICK JAG SÄGA MITT    HEJDÅ!!!


tråkar

jag har så tråkigt! nathalie gick hem för att tua (hennes mamma) var ensma med barnen frida(systern) var ute och jan (låtsats pappa) sov.....men jag fick reda på att sofie skulle träffa niclas då vart jag glad för att dem kanske blir vänner igen! Dem har bråkat så j****mmycket och som sagt så hatar jag när folk bråkar!!!!

K4RLSSON

Nathalie Karlsson!  Vi har haft det så ***** f***** underbart så det går inte att beskriva.
Vi har bråkat och jag har hatat det så mycket! Vi har typ blivit kompisar på engång.
Vi har varit på eriksdals badet så många gånger och det har varit så roligt! och din underbara syskon Frida som har varikt så snäll och följt med oss. och hugo som vi har varit ute med så mycket...lova och medea som jag har bett att hjälpa till att vara barnvakt! och jag har älskat det! men det var en gång jag vart så j**** ledsen det var när vi hade vart på eriksdalsbadet så på vägen hem så på bussen så började vi prata och jag råkade säga en sak till frida som jag inte fick säga till nån men jag trodde du hade sagt det till henne för du säga allt till henne och sen när vi klev av så gick vi men du gick i förväg! jag och frida skulle göra en sak men jag kommer inte ihåg vad vi gjorde! men du gick så fort och sur var du okså! sen när vi kom fram sa jag vänta jag trodde du hade sagt till frida för att du säger typ allt till frida....Men du ville inte lösa det. jag gick hem och ringde dej. men du ville inte prata. till sist ssa du att du inte ville vara min bästis då vart jag så ledsen så jag satt där med tårar i ögonen.....sen dagen efter så skulle vi gå till skolan tillsammans men jag gick med frida för du var sur på mej! efter ett tag vart vi kompisar igen och då vart jag så glad.men det var fortfarande problem för att du var bästis med Amanda som bestämde över dig att du
 inte fick vara med mej! men sen villle du inte vara bästis med amanda då vart allt bra!

jag kommer aldrig glömma dej elr din underbara familj!

jag älskar dej nathalie Karlsson<3<3<3<3<3394124-2


...

ja då var man ny här på blogg.se. det verkar trevligt..

allt började med att liillann hade en blogg sen nnille och sen jag och till sist k4rlsson....


RSS 2.0