Spel utan mål!

Jag orkar fan inte mer, livet sviker en , killar kan dra åt skogen. När jag äntligen har gått vidare kommer HAN tillbaka, han vill gå på bio men jag sa nej. självklart kan man gå som kompisar men jag vill inte , det känns inte rätt för jag vet att jag kommer falla för honom ännu en gång. Idag var jag med den underbara den snälla och han som jag trodde skulle ta det försiktigt, men man har tydligen fel ännu en gång, jag orkar inte Jag vill inte gå för fort fram för det är fel, jag vill inte bli sviken igen. Jag är rädd, osäker och allt man kan vara på samma gång. Han är underbar men det finns undantag. Jag vet inte riktigt vilka men det är några. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Jag är helt jävla otrolig, jag är aldrig nöjd känns det som. Jag vill inte att det ska gå åt helvete den här gången också. Mina andra förhållanden har skitit sig pga av en kille som har kommit tillbaka. Jag vill inte att det ska hända igen. Det är mycket jag inte vill här i livet, jag vill se min bästa vän, min syster och min andra halva vara glad mennär hon inte är det vet jag inte vad jag ska göra. Jag gör saker som jag inte borde. Som jag sen kommer få skit från. Jag blir tom med sviken av min vänner som jag tror ska finnas där för mig vilken tid på dygnet som helst men jag har tydligen fel med det också. Allt jag gör ,allt jag tror,allt jag hoppas på blir fel. Jag borde inte få finnas i den är världen. Just nu vill jag bara till Spanien, och ha tillbaka allting från förut. Min bästa vän Lisa. Men nej , det går ej ! Snälla någon hjälp mig.
När livet sviker en som mest har man verkligen INGEN att prata med, man får ingen vägledning utan man är bara dum i huvudet och ska försöka att gå vidare . Och vafan har jag gjort i 2 år nu ?! Ingen kan svara på den frågan för dom har ingen blekaste aningen om vad jag har gått igenom, hur jag mår. Jag visar fan inte att jag är sårad, sviken och osäker. Känns som jag spelar ett spel där det inte finns ett mål. Där jag går runt i cirklar hela tiden , jag kommer ingen vart. Grejen är den att jag har lärt mig fel från första början. Lärt mig kärleken fel, det jag har fått för mig är att man blir sårad. Det var fel kille som lärde mig det "rätta". Ta mig ifrån det här fucking spelet ! jag vill inte vara med längre, Vill göra en walkover. Vad som helst bara jag slipper spela det fucking spelet! Någon, vem som helslt hjälp mig !!

RSS 2.0