Måndag.

Mån´dag idag. :) Efter skolan vart det Nathalie och Simon . xD
Snart blir det mat . ska kanske plugga lite sen . :P

Har svenska läxa tillsimorgon , och so och engelska till på Torsdag. :P xD Jobbigt med läxor .

<3<3

I fredags vart det filip, nathalie och hans kompis. Vi gjorde inte så mkt hängde vid ip...Det var fredagen

igår så vart det fest. kusinerna kom och sen kom matti och maritas och ancharlotte och juan. Vi åt lite mat sen så zatte jag och adam oss framför datorn och latade . Senare på kvällen vart det TUBU.. klockan gick och klockan 20 över midnatt fick (hasse) ett kort på spelet där det stod midnatt då ställde sig alla upp och började sjunga! JAG MÅ HON LEVA , Till mamma . en lyckad kväll iallfall . :) Klockan kvart i 3 gick vi och la oss. :P

Idag vart det inte så mkt . Skippade träningen för att mamma fyllde år. Kusinerna åkte och då kom MAts och cina med barnen . :) Snart ka hon föda lilla klara. :P <333 Sen när vi hade ätit drog jag över till Nathalie! satte oss viddatron och inte gjorde så mkt .


DET VAR MIN HELG DET. ! :) <333


skit trött. :/

Sitter här och bara latar mig just nu , Ögonen går snart ikors kanske lite tidigt men .
Jobbig dag idag. :/ GODNATT MER ER FÖR IKVÄLL<3<3

Livet kan väll bara fortsätta?

´Jag orkar inge mer snart, snart komme rjag bara falla ihop av rädla och allt som man kan göra. Jag kan inte sluta tänka på dig sen, jag vill bara fortsätta leva som det var innan jag träffade dig för mer än 3 månader sen fast det inte var så jätte perfekt . Jag orkar inte mer. -Varförska det vara så svårt för? Jag försöker varje dag men det går ju inte ! Jag försöker tänka på något annat men det går inte och medans det så kommer det massa annat i vägen som jag inte vill ha att göra med. Kan inte ni bara sluta prata med mig om det ? JAg äälskar er och det  vet ni menjust nu orkar jag inte tänka på det.
Jag får fan inte fram några ord mer . Det går inte . :( Jag vill inte och jag vet att om några månader igen så kommer allt pluppa upp igen och det vill jag inte och när den stunden kommer vill jag bara gå bort där ifrån men det kanjag inte för jag är tvungen att stanna kvar. Jag känner hur jag får en klump i halsen och den går inte bort. Nu har jag inga ord kvar bara tankar och känslor :!


?

Efter skolan var jag med Simon och Nathalie <3 Vi gjorde inte så mycket . Ringde en Kille och jag sa till honom att typ dra åt helvete! Att jag innte gillade honom och att jag typ gillade en annan ! . han vart typ skit ledsen men vad ska jag göra?
Just nu känns allt skit ,´ve tinte fan , men det är iallfall bättre än igår . Livet rullar väll vidare ?

Har inte bloggat på ett tag. Har inte haft lust , men nu så !
har ingenting att skriva om just nu ! tjingeling ! <33

RSS 2.0