västerås och min fredag

Igår vart det Fatima efter skolan , åkte till Centrum där hon shoppade loss ! Sen vart det träning efteer träningen åkte vi till Kringlan och var med Jacob , vi spelade GH och allt! Sen gick vi hem till mig och dampade loss lite . Sen gick Jacob hem och ja och fatima tog lite fika .. Toast och varm chocklad , Jag spillde ut chokladen på golvet sen .. hehe xD Sen satte Fatima sig vid datorn och vi fixade iordning oss ! Sen typ halv 2 somnade båda framför TV:N .

Idag vaknade vi vid klockan halv 10 då mamma kom in som vanligt , vi klev upp och kollade lite på Tv sen åt vi frukost och fixade oss med smink och allt! Jag gick över till Nathalie för att hämta min sjal  . Hon vart typ sur vette fan .!
iallfall  vi skjutsade Fatima till Centrum sen åkte vi till bromma för att läm´na mamma . hon är jiu på gotlnad nu .. Sen åkte jga och pappa vidare till västerås . Satte mig vid datorn när jag kom hit sen efter ett tag kom adam (kusin ) . Klockan 5-6 kom eva och de andra kusinerna och 6 var det mat .. Ganska gott var det! xD Sen satte jag mig vid datorn igen .. Ska nog snart kolla på film tror jag .. Senare ikväll blir det nog bara chill !


Saknar Fatima !  <33

Onsdag kväll . <3

Familljen var väll hemma vid halv 6 då efter ett tag kom Fia och som skulle kolla på vårat kök som vi ska göra om .. : ) Pappa kom hem med en skruttig mobil som iallafall funkar ...xD min är ju sö´nder som sagt men ni måste skicka era nummer för alla är borta! Så KOM IGEN SKICKA ! Den funkar faktist ganska bra , Ska nog gå till skolan imorgon om jag orkar och vill imorgon bitti men jag tror att jag ska det .. Isåfall blir det ILU sen men ´jag ska nog inte vara med på den , Sen blir det träning med grabbsen och sen hoppas jag på en liten stund med Fatima och Crazy Night . Nu ska jag gå och prata lite med dem på MSN. <33 Sov gott !


Onsdag

Är hemma från skolan igen .. . :/ Skönt men långtråkigt... Sitter och kollar p Narnia Häxan och Lejonet..Ska snart äta Lunch ,Imorgon är det Torsdag och hoppas att jag får träffa FATIMA ! <333 De e ju faktist Crazy Night .. (:<3 
Det är faktist skönt att vara hemma från skolan och skita i allt och alla i skolan för ett litet tag men sen blir ju allt piss när man är tillbaka igen .. Nej nu ska jag gå och göra lite mat .. :)
Förresten så har jag inte MOBIL för den DAMPAR  :( Skiriver lite senare hoppas jag ... :P :) <33

Tisdag och är hemma .

Imorse n'ä'r jag vaknade m¨ådde jag inge bra så jag stannade hemma idag .. Klev upp och kollade på tv och åt frukost.
Sen satte jag mig vi datorn , inget roligt men ändå . :) Får se om jag går til Skolan imorgon.. :) nej nu ska jag kollar runt lite på datorn . :P
Saknar Fatima! <333

vart ingee mkt idag men men ! <33


Söndag + min helg ! <33

I fredags så åkte jag in med Elin, Nathalie och My in till Centrum för att träffa Fatima <33 Vi gick runt där ett tag och sen åker nathalie och alla hem och jag stannar kvar med Fatima.. Följer med på hennes träning och hoppar lite det går ganska bra , :) sen går vi till Centrum och "hänger" då vi träffar på några kompisrar som håller på med ett gäng killar som typ dampar på fatima och ber henne hålla käft och allt .. och när hon inte gör det så SPOTTAR en kille rakt på Fatimas HAND!!! Fatta vad äckligt ! Sen går de och tjejerna som vi träffade går fram till räcket och kollar vad killarna gör och då springer killarna upp för trappan och killen går rakt mot mig och bah " Asså shit kan inte ni tagga?! TAgga bara! " Han luixom förbereder ett spott och allt.. Sen drar killarna när vakterna kommer och tjejerna berättar ju vad killarna gjorde och allt.! Sen går vi förbi kringlan och kollar vilka som är där .. :)<33 Gick och la oss 1 tror jah ... Sen lördag morgon vi vaknar och märker att det e snö ute! wiiie! :) Vi kliveer upp och fixar oss och allt och går till bussen och träffar Lucas. :) Åker till Fornudden på träning och efter den går vi hem till mig för att jag skulle hämta mina saker... :) Vart snöbolls krig och allt på vägen .. Sen åkte vi tillbaka till Centrum där vi tränkte spela bowling men det gick inte så vi åkte hem till Lucas och kollade på film . .:P Klockan 9 åkte vi hem på vägen köpte vi pizza och gick hem och åt .. Vi gick och la oss vid 12.. :P Sen imorse klev vi upp klockan 8 ... För att Fatima skulle på träning i sitmmet igen , följde med henne sen så gick vi till Dahl och tränade.. :) Efter det åkte jag hem och kollade på tv..

Bästa helgen ever <333

Söndag! <333

GRATTIS FATIMA!

idag var det lillsved igen...Idag åkte fatima med oss , När vi kom dit värmde vi upp sen så körde vi lite halv skruvar .. gick skiit dåligt för mig .. :(  sen hade ledarna prov.. Dom klarade det , efter det vart det Lunch och sen så vart det passning.. Jag körde 1 grupperad.. och 3 överslag.. Sen var det dags att åka hem .:/ I bilen satt jag och Fatima och pratade om typ allt ! Alla i bilen satt och lyssnade hoppas ingen säger till nån ! Först släppte vi av Fatima :( Sen Lina och sen klev jag och Felicia av vid mig .. hon gick vidare hem till sig och jag satte mig vid datorn .. Ville faktist inte att dagen skulle ta slut .. :(  Vill att nåt roligt ska hända! Får se vad det blir ikväll inge mycket tror jag , har ont i foten sen idag.. :( Ska ta och ringa Nathalie . <333 Hej svejs ! <333


Gummsan min ! <3

Fatima du betyder allt för mig gumman ,
Jag kan inte beskriva vad du betyder för mig ! <3
Lisa Nordahl
<3
Fatima Rosendahl

Föralltid<33




Lillsved!

Igår var det en underbar ensam kväll med fatima på msn ! så himla roligt gmn ! <3 
Ojoj  idag vart det en tidig´morgon kvart i 8 vart det...
Klev upp och klädde på mig och allt för vi skulle träffas p shell klockan 9, vi skulle ju ut till lillsved och vara "Demogymnaster"
 När vi kom dit så tog det ettt tag innan vi kom igång .. Uppvärmningen var roligt , massor med olika saker !
Sen vart det tråkigt när vi väl hade börjat för då var det bara kullerbyttor och sånt tråkigt ..   Sen så vart det roligare! :)
Förrästen var jag med Emelie, Lina och Felicia :) och ibland gick vi in och kollade på Fatima och Amanda på Tumblingen men dom körde typ aldrig..
Sen vart det Lunch  , Potatis och någo köttbiff sak ! vette faan ... Ganska gott . Sen körde vi på igen ... Det slutade klockan 5 och var inte hemma förren 6.. Satte mig vid datorn och pratade med Felicia , sen vart det mat.. :) Vid klockan 8 kom fatima in till MSN ! <33 Roligt =)
Imorgon blir det samma sak .. men då går vi bara till 12 .. men vi ska typ stanna där till 2 "/ syn d ... :( Aja skit samma nu ska jag gå och prata med underbara Fatima ! <33<33


Onsdag ... <3

Idag var det klädsim i tyresö simhall. xD Jobbigt var det , det kan jag lova ... Sen satt jag mimmi oxh nathalie i tyresö C och "chillade" haha . xD Sen åkte vi hem och jag gick med mimmi till rbänkarna.. xD Roligt roligt ... sen efter nån halvtimme eler nåt drog hon hem och jag också ... Sen när jag kom hem städade jag lte på rummerna mina ! Sem vart det mat. Nu sittter jag framför datorn och "chillar" .. I går var det träning vi dansade .. gick sådär mina piruetter vart fel !!!  på uppvisningen ska vi vara POLKAGRISAR .. :P haha! xD Får se vad jag ska ha ! ! . :P Har ingee mer att skriva, vi hörs ! <3

RSS 2.0